مراحل شستشوی فرش در قالیشویی زارع

امروزه با توجه به تغییر سبک های زندگی ما از گذشته تاکنون، شستن فرش ها و قالی ها در منازل دیگر کار راحتی نیست. عدم وجود حیاط در خانه ها، لزوم صرفه جویی در مصرف آب شرب و روش های گوناگون شستشوی انواع فرش این کار را در منازل سخت تر کرده است.

بهترین راهکار برای حل این مشکل استفاده از خدمات قالیشویی معتبر است. قالیشویی ها با جدیدترین امکانات و دستگاه ها و به کارگیری افراد متخصص در این زمینه بهترین خدمات را برای شستشوی فرش ها، قالی ها و انواع موکت ها و مبل های شما ارائه می‌دهند.

اما این مسئله که مراحل شستن فرش در قالیشویی چگونه است ، افراد زیادی را نگران کرده و برخی به همین دلیل برای سپردن شستشوی فرش های خود به قالیشویی دچار تردید هستند.

هدف ما از این مقاله آشنایی شما با مراحل شستشوی فرش در قالیشویی و چگونگی انجام آن است. پس اگر شما هم این تصمیم را دارید تا پایان همراه ما باشید.

مراحل شستشوی فرش در قالیشویی ها :

مراحل شستشوی فرش در قالیشویی ها

شستشوی انواع فرش ها در قالیشویی ها طبق اصول خاصی صورت می‌پذیرد و نحوه‌ی شستشو نیز تا حد زیادی به نوع فرش ها بستگی دارد.

قالیشویی های معتبر معمولا افراد متخصص در کار را استخدام کرده و به همین علت فرش های شما با کمترین آسیب در این مراکز شسته می‌شوند. مراحل شستن فرش در قالیشویی به شرح زیر می‌باشد:

1) غبار گیری

در قالیشویی ها در مرحله‌ی اول، غبار گیری از فرش ها انجام می‌شود. در گذشته و یا کسانی که در منازل شستن فرش را انجام می‌دهند این مرحله را با ضربه زدن به فرش انجام می‌دادند که ممکن بود الیاف فرش آسیب دیده و در صورتی که فرش ها ضعیف و یا کهنه باشند دچار پارگی نیز می‌شود، در صورتی که در قالیشویی ها این کار را توسط دستگاه های مخصوص انجام داده و کمترین آسیب به فرش ها وارد می‌شود.

عملیات غبارگیری از فرش ها در حضور افرادی که آلرژی و یا حساسیت دارند توصیه نمی‌شود و این کار بهتر است قبل از اینکه فرش ها خیس شوند انجام پذیرد.

در قالیشویی های معتبر پیش از اینکه عملیات غبارگیری صورت گیرد، فرش ها و ایرادات موجود در آنها بررسی شده و با توجه به آنها، این کار توسط دستگاه های مخصوص انجام می‌شود.

2) شستشوی فرش

شستشوی فرش

دومین مرحله از مراحل قالیشویی، شستن فرش هاست که مرحله‌ی بسیار مهمی است و حساسیت بالایی دارد.

قالیشویی های معتبر به خوبی می‌دانند که برای شستشوی انواع فرش ها چه روشی را به کار گیرند، برای مثال شستن فرش ماشینی با فرش دستباف تفاوت های بسیاری دارد و نحوه‌ی انجام هر یک تفاوت هایی دارد و رعایت این موضوع به عهده‌ی قالیشویی است.

فرش دستباف دارای بافت ابریشمی و نرم است و در صورتی که با اصول مربوطه شسته نشود، امکان در هم آمیختگی رنگ ها و آسیب به فرش بسیار زیاد است.

افرادی که در منزل خود فرش ها را می‌شویند پس از مدتی شاهد آسیب و زرد شدن ریشه های فرش های خود می‌شوند، علت این قضیه استفاده از مواد شوینده‌ی نامرغوب است.

این مشکلات در قالیشویی ها به دلیل استفاده از مواد شوینده‌ی مناسب و شستشوی فرش ها با دستگاه به هیچ عنوان رخ نمی‌دهد و تار و پود فرش ها در پایان شستشو سالم باقی می‌مانند.

3) آبکشی فرش ها

پس از مرحله‌ی شستشوی فرش به طور کامل، نوبت به آبکشی آن می‌رسد. آبکشی فرش در قالیشویی ها توسط فشار آب انجام می‌پذیرد.

این مرحله با قرار دادن فرش ها در دستگاهی شبیه به سانتریفیوژ طی می‌شود. دستگاه های آبکشی محفظه ای استوانه ای شکل دارند و فرش ها در آنها تحت فشار قرار گرفته و عملیات آبکشی انجام می‌گیرد.

4) خشک کردن

مراحل شستشوی فرش

آخرین مرحله‌ از مراحل قالیشویی، خشک کردن است. در روش سنتی و کسانی که در منزل اقدام به شستشوی فرش می‌کردند این روش با پهن کردن فرش ها در هوای آزاد انجام می‌گرفت که دارای معایب بسیاری بود؛ اول اینکه در فصول سرد سال خشک کردن فرش ها به این روش نیازمند زمان بسیار زیادی بود.

همچنین ماندن فرش در فضای بیرون از خانه به مدت طولانی این امکان را دارد که جانوران و حشرات موذی به داخل فرش نفوذ کرده و نهایتا همراه آن به خانه بیایند و در آخرین مورد، قرار گرفتن فرش ها در هوای آزاد و مقابل نور آفتاب به مدت زیاد موجب پوسیدگی و آسیب رسیدن به بافت های فرش می‌شد.

قالیشویی های معتبر برای انجام عملیات خشک کردن فرش ها نیز دستگاه های مجهز و پیشرفته ای دارند. فرش ها در دستگاه های خشک کن و یا گرمخانه های قالیشویی ها، در سریع ترین زمان ممکن و با کمترین آسیب به بافت آنها خشک می‌شوند.

مزایای شستشوی فرش در قالیشویی :

مزایای شستشوی فرش در قالیشویی

در توضیحات مراحل شستشوی فرش در قالیشویی، مواردی از مزایای استفاده از خدمات قالیشویی را به طور مختصر بیان کردیم. اما این مزایا از آنچه گفته شد بیشتر است پس به توضیح کلی آنها می‌پردازیم. مزایای استفاده از خدمات قالیشویی عبارتند از:

• صرفه جویی در زمان و هزینه‌ی افراد

• استفاده از تجهیزات به روز مانند جاروبرقی های صنعتی و … برای شستشوی فرش ها

• به کارگیری نیروهای متخصص در تمامی مراحل شستشو

• صرفه جویی در مصرف آب

• انجام عملیات شستشو و خشک کردن فرش ها در کمترین زمان ممکن

• استفاده کردن از مواد شوینده‌ی تخصصی برای هر نوع فرش اعم از ماشینی، دستباف و …

• عدم آسیب به انواع فرش

• پاکیزگی کامل فرش ها توسط دستگاه های شستشوی قالیشویی ها

بیشتر بدانید : شستشوی فرش شگی

شستشوی فرش ها با دستگاه :

شستشوی فرش ها با دستگاه

شستشوی فرش ها با دستگاه های تمام اتوماتیک در قالیشویی ها، آسیب های وارده به فرش ها را به حداقل رسانده و پاکیزگی آنها را چند برابر می‌کند.

در شستشوی دستی ممکن است مشکلاتی مانند کشیدگی فرش ها، یکدست نبودن شستشو و… رخ دهد که اجتناب ناپذیر است اما انجام مراحل شستشوی فرش در قالیشویی به کمک دستگاه های اتوماتیک این معضلات را حل کرده و تمامی فرش ها به صورت یکدست و با کمترین خسارت شسته می‌شوند .

استفاده از این دستگاه های مکانیزه و همچنین برتری مزایای استفاده از قالیشویی ها نسبت به انجام شستشو در منزل، سپردن فرش ها به قالیشویی را راحت تر کرده است.

درباره قالیشویی زارع :

قالیشویی زارع با بیش از 30 سال سابقه درخشان، یکی از معتبرترین قالیشویی‌ها در جنوب کشور است. این قالیشویی دارای لوح تقدیر سال 88 از اتحادیه فروشندگان فرش دستباف است و به شستشو، تعمیر و مرمت انواع فرش‌های دستباف و ماشینی می‌پردازد.

قالیشویی زارع بزرگترین کارخانه قالیشویی در جنوب کشور است و با سیستم شستشو و آبگیری مکانیزه مجهز شده است. این قالیشویی دارای دو خط شستشو است و عضو رسمی اتحادیه فروشندگان فرش دستباف بوده و توسط صنایع و معادن تایید شده است . برای دریافت مشاوره از کارشناسان ما تماس بگیرید.

 آدرس :

شیراز بلوار نصر شرقی (جاده کفترک سابق) انتهای کوچه 7

09171098983
carpetservicezare @gmail.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *