شستشوی فرش شگی در قالیشویی زارع

فرش های شگی یا همان فرش های پرز بلند، فرش هایی مدرن و محبوب هستند که به خاطر ظاهر خاصی که دارند مورد توجه قرار می‌گیرند. فرش شگی جزو فرش های فانتزی به شمار می‌رود. این نوع فرش به علت ظاهر خاصی که دارد، در نحوه‌ی شستشو نیز با سایر فرش ها متفاوت است.

شستشوی فرش شگی با رعایت نکاتی خاص می‌تواند بر عمر و دوام فرش بیفزاید. در این مقاله ما قصد داریم روش شستشوی فرش شگی را به طور کاملا صحیح و اصولی برای شما توضیح دهیم اما به طور کلی شستشوی فرش شگی با رعایت برخی نکات کار سختی نیست و به راحتی می‌توان این دسته از فرش ها را پاکیزه کرد.

فرش شگی چیست؟

ابتدا بهتر است با فرش شگی به طور کامل آشنا شویم. این آشنایی، به ما در نحوه‌ی شستشوی فرش شگی کمک بسیاری می‌کند. به طور کلی به فرش هایی که پرز های آنها نسبت به فرش های دیگر بلند تر است فرش شگی گفته می‌شود، شگی یک واژه‌ی لاتین، به معنای مو بلند و پشمالو است.

الیاف فرش های شگی از اکریلیک، پلی استر و پلی پروپیلن تشکیل شده است و در بعضی از مدل های آنها نیز پشم به کار برده می‌شود.

فرش شگی نسبت به فرش های دیگر سبک تر است و از آن در دکوراسیون های فانتزی و مدرن استفاده می‌کنند. این نوع فرش در دو نوع مختلف پرز کوتاه و پرز بلند در بازار موجود است و همین پرز های بلند باعث تجمع گرد و غبار در آن و دشواری در شستشو می‌شود.

 

مراحل شستشوی فرش های شگی :

مراحل شستشوی فرش های شگی

شستشوی فرش شگی معمولا کار راحتی است و از آنجایی که وزن این فرش ها نسبت به مابقی فرش ها سبک تر است، در زمان شستشو و خیس شدن، حمل و نقل آنها آسان تر است. بنابراین اگر نکات مهم شستن فرش شگی را بدانیم به راحتی می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

مطالعه بیشتر :  قالیشویی در بلوار بازرگان شیراز

1) تکاندن فرش

فرش های شگی معمولا وزن کمی دارند و جا به جایی آنها راحت است. برای شروع شستشو، بهتر است ابتدا فرش را بتکانید و با یک شی محکم مانند چوب یا میله‌ی فلزی به آن ضربه زده تا گرد و غبار موجود در لا به لای الیاف فرش خارج شود.

2) جارو و غبارگیری

ارتفاع و اندازه‌ی پرز های فرش های شگی از 11 تا 33 میلی متر می‌باشد و بین مدل های مختلف آن متغیر است. این ویژگی فرش های شگی باعث می‌شود که نفوذ گرد و غبار به داخل پرز های آنها راحت تر انجام شود. در این مرحله از شستشوی فرش شگی نیاز است که سطح فرش و پرز های آنها را با جارو برقی به دقت تمیز کنید.

توجه داشته باشید در صورتی که گرد و غبار در این مرحله به طور کامل از لا به لای پرز های فرش خارج نشود، در زمان شستشوی فرش شگی به سختی جدا خواهد شد و حتی می‌تواند باعث آسیب و تغییر رنگ فرش شود.

3) لکه گیری

فرش های شگی در نقاط مختلف منازل مورد استفاده قرار می‌گیرند و ممکن است انواع لکه ها بر روی آنها باشد، از این رو نیاز است حتما قبل از شستشوی فرش شگی، لکه های آن را به طور کامل تمیز کنیم.

برخی لکه در صورتی که قبل از شستشو از بین نروند نیز ممکن است باعث تغییر رنگ و آسیب دیدن فرش شوند. این مورد اهمیت از بین بردن لکه ها را قبل از شستشو به خوبی اثبات می‌کند.

شستشوی فرش شگی

4) شستشوی فرش

پس از مراحل جارو و لکه گیری نوبت به شستشوی فرش شگی می‌رسد. در این مرحله باید توجه داشته باشید که حتما از شوینده‌ی مناسبی برای فرش استفاده کنید. با توجه به جنس فرش، نوع لکه ها و میزان آلودگی می‌توان این ماده‌ی شوینده را انتخاب کرد و سپس شروع به شستن کنید.

مطالعه بیشتر :  خدمات شستشو و نظافت حرفه‌ای برای مبلمان در منزل

بهترین ماده جهت شستشوی فرش شگی، شامپو فرش است زیرا از آسیب های زیاد به فرش جلوگیری خواهد کرد. برای استفاده از شامپو فرش جهت تمیز کردن فرش شگی، ابتدا مقداری از شامپو فرش را با مقدار مناسبی آب مخلوط کرده و سپس به کمک یک اسفنج تمیز روی سطح فرش بکشید.

پس از آنکه سطح مورد نظر از فرش تمیز شد، با کمک یک دستمال خشک و تمیز محل مورد نظر را پاک کرده و رطوبت آن را به وسیله دستمال بگیرید.

5) آبکشی و خشک کردن

پس از پایان یافتن شستشوی فرش شگی، نیاز است که فرش را آبکشی کنیم. مرحله‌ی آبکشی را باید آنقدر انجام دهید تا زمانی که آبی که از فرش خارج می‌شود کاملا زلال و پاکیزه باشد.

سپس فرش را در محلی که آلودگی به آنجا راه نداشته باشد پهن کرده و اجازه دهید که کاملا خشک شود. در پایان نیز پس از آنکه فرش کاملا خشک شد، یکبار دیگر آن را جارو بکشید تا اطمینان حاصل شود که هیچگونه گرد و غباری در آن باقی نمانده است.

بیشتر بدانید : مراحل شستشوی فرش

 

شستشوی فرش های شگی در قالیشویی :

شستشوی فرش های شگی در قالیشویی

با توجه به اینکه امروزه سبک زندگی و خانه های ما، از خانه های ویلایی و حیاط دار به خانه های آپارتمانی و چند طبقه تبدیل شده، ممکن است همه‌ی افراد امکان شستشوی فرش را در خانه نداشته باشند، در این موارد بهترین و مطمئن ترین راه استفاده از خدمات قالیشویی می‌باشد.

از طرفی با سپردن شستشوی فرش به قالیشویی ها صرفه جویی بسیار زیادی در مصرف آب شرب شهری حاصل می‌شود. قالیشویی های معتبر معمولا از افراد کاربلد در تیم خود استفاده می‌کنند و حتی بسیاری از آنها عملیات شستشوی فرش را به دستگاه های تمام اتوماتیک می‌سپارند، از این رو نیازی نیست که هیچ نگرانی درباره‌ی سلامت فرش های خود داشته باشید.

مطالعه بیشتر :  بازیابی رنگ اصلی و زنده‌ی فرش از طریق رنگرزی حرفه‌ای

ما در این مقاله نحوه‌ی شستن کلی فرش شگی را به طور مختصر برای شما توضیح دادیم. شما می‌توانید فرش شگی خود را در منزل مطابق همین دستورات بشویید اما پیشنهاد ما این است که برای جلوگیری از بروز خسارت و آسیب به این نوع فرش ها، شستشوی آنها را به قالیشویی های معتبر بسپارید.

امروزه قالیشویی های معتبر در سطح شهر، بهترین خدمات را در شستشوی انواع فرش ها به مشتریان ارائه می‌دهند و از طرفی سپردن کار شستن فرش ها، مبل ها و موکت ها به افرادی که در این کار حرفه‌ای هستند باعث می‌شود شما نتیجه‌ی دلخواه را از این خدمات کسب کنید.

درباره قالیشویی زارع :

قالیشویی زارع با بیش از 30 سال سابقه درخشان، یکی از معتبرترین قالیشویی‌ها در جنوب کشور است. این قالیشویی دارای لوح تقدیر سال 88 از اتحادیه فروشندگان فرش دستباف است و به شستشو، تعمیر و مرمت انواع فرش‌های دستباف و ماشینی می‌پردازد.

قالیشویی زارع بزرگترین کارخانه قالیشویی در جنوب کشور است و با سیستم شستشو و آبگیری مکانیزه مجهز شده است. این قالیشویی دارای دو خط شستشو است و عضو رسمی اتحادیه فروشندگان فرش دستباف بوده و توسط صنایع و معادن تایید شده است .برای دریافت مشاوره از کارشناسان ما تماس بگیرید.

ما در قالیشویی زارع که می توان گفت بهترین قالیشویی در شیراز هستیم خدمات مختلفی مانند خاک گیری فرش ، مرمت فرش ، پرداخت قالی ، دارکشی قالی ، شستشوی فرش ماشینی و شستشوی فرش دستباف ارائه می دهیم.

 

 آدرس :

شیراز بلوار نصر شرقی (جاده کفترک سابق) انتهای کوچه 7

09171098983
carpetservicezare @gmail.com

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *