ترمیم سوختگی فرش در قالیشویی زارع

متاسفانه خطرات مختلفی میتواند فرش منزل شما را تهدید بکند که یکی از آن ها سوختگی است و ممکن است که این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده اشد.

شاید با خودتان بپرسید که چه چیزی میتواند سبب سوختگی فرش گردد، در این هنگام باید بگوییم که عواملی همچون فشفشه، سیگار، اتو، زغال و … از جمله مواردی هستند که در صورت نزدیکی مداوم به فرش، میتوانند سبب سوختگی گردند. قالیشویی زارع با داشتن بهترین خدمات ترمیم سوختگی فرش، فرش شما را همانند روز اول تازه میکند.

ترمیم سوختگی فرش

وقتی با حادثه ای همچون سوختگی فرش مواجه میشویم، اولین چیزی که به ذهنمان میرسد، رفع این سوختگی در خانه و در کوتاه ترین زمان ممکن است. در ادامه به برخی از راهکارهایی اشاره خواهیم کرد که شما میتوانید در صورت سوختن فرش با هر یک از دلایل زیر، به رفع آن بپردازید.

البته اگر هر یک از این موارد نتواند مشکل فرش را حل کند، میتوانید با مراجعه به قالیشویی زارع و رفع سوختگی فرش با بهترین و تخصصی ترین امکانات، خیال خود را راحت کنید. ضمن این که حتما میدانید که کیفیت کاری که در قالیشویی انجام میگیرد، با کیفیت انجام آن کار در خانه قابل مقایسه نیست.

این مطلب را نیز بخوانید: لکه بری فرش ابریشم

ترمیم سوختگی فرش با زغال

اگر فرش شما به وسیله زغال سوخت، اولین کاری که باید انجام دهید، سمباده کشی قسمت سوخته فرش است تا قسمت ها و پرز های آسیب دیده آن از بین برود. سپس به کمک قیچی پرز های سوخته و جدا نشده را قیچی کنید و در نهایت، قسمت سوخته را به کمک دستمال پاکسازی کنید.

گزینه دوم بعد از نتیجه نگرفتن از این مراحل، استفاده از شامپو فرش است. اگر باز هم لکه سوختگی مشخص بود، از محلول سفید کننده بسیار ضعیف استفاده کنید.

مطالعه بیشتر :  شستن فرش نجس، با رعایت احکام شرعی و بهداشتی در قالیشویی زارع

بیشتر بدانید : شستشوی فرش شگی

ترمیم سوختگی فرش با زغال

ترمیم سوختگی فرش به وسیله شمع

اگر شمع ریخته شده روی فرش هنوز هم داغ است، سعی کنید به وسیله پارچه ای کتان، شمع را از روی فرش بردارید. پس از آن پارچه ای سفید روی لکه شمع بگذارید و به وسیله اتو آن را ذوب کنید.

در نهایت شمع ذوب شده به پارچه سفید میچسبد و از فرش جدا میشود. پس از این که شمع از فرش جدا شده، محل مورد نظر را به وسیله شامپو فرش و آب شست و شو دهید.

این مطلب را نیز بخوانید: استفاده از شامپو فرش

ترمیم سوختگی فرش با سیگار

برای از بین بردن محل سوختگی فرش به وسیله سیگار، ابتدا محل سوختگی را به وسیله سمباده پاکسازی کنید، البته اگر باز هم لکه ای باقی ماند، از نوک قیجی برای جدا کردن پرز های سوخته شده کمک بگیرید.

البته شما میتوانید از محلول آب اکسیژنه برای پاکسازی کامل جای سوختگی استفاده کنید. در نهایت محل مورد نظر را به کمک آب شست و شو دهید.

بیشتر بدانید : مراحل شستشوی فرش

ترمیم سوختگی فرش با اتو

ترمیم سوختگی فرش با اتو

اگر قسمت سوخته فرش به وسیله اتو، اندک و فقط در حد لکه های زرد رنگ بود، میتوانید برای رفع آن از پیاز کمک بگیرید. به این صورت که پیاز را از وسط نصب کرده و روی لکه قرار دهید.

مدتی صبر کنید تا لکه زردی از بین بروید و سپس برای از بین بردن بوی نامطبوع پیاز، قسمت مورد نظر را با آب بشویید. اما اگر عمق سوختگی زیاد باشد، میتوانید از رفوگران ترمیم سوختگی فرش در قالیشویی زارع کمک بگیرید.

ترمیم سوختگی فرش با قابلمه

اگر دلیل سوختگی و ایجاد لکه زرد روی فرش به خاطر قابلمه داغ باشد، بهتر است مراحل گفته شده را دنبال کنید. برای این کار، در گام اول، بهتر است چند تکه یخ را روی محل مورد نظر قرار دهید و به آرامی ماساژ دهید.

مطالعه بیشتر :  قالیشویی در کوی طلاب شیراز

مدتی صبر کنید تا فرش سرد شود. سپس قسمت مورد نظر روی فرش را به کمک شانه ای با دندانه های ریز، شانه کنید. در نهایت برای رفع زردی روی فرش میتوانید از محلول آب اکسیژنه و آب استفاده کنید.

بیشتر بدانید : شستشوی تشک خوشخواب

ترمیم سوختگی فرش با بخاری

اگر فرش به دلیل مجاورت با بخاری، در حد خیلی کم دچار سوختگی و زردی شود، میتوانید به کمک پیاز و یا محلول آب اکسیژنه برای رفع سوختگی اقدام کنید. ولی اگر عمق سوختگی بیشتر باشد باید به قالیشویی مراجعه کنید.

ترمیم سوختگی فرش با فشفشه

از آن جایی که سوختگی حاصل از برخورد فشفشه با فرش، سطح بسیار کوچکی دارد، میتوانید کار های زیر را انجام دهید. به این صورت که میتوانید به کمک تیغ یا قیچی، قسمتی از نخ های سالم و همرنگ فرش را جدا کرده و به کمک چسب مایع، روی قسمت آسیب دیده بچسبانید و خوب فشار دهید.

این مطلب را نیز بخوانید: زرد شدن ریشه فرش

ترمیم سوختگی فرش

استفاده از سنگ پا برای ترمیم سوختگی فرش

جالب است بدانید که شما میتوانید به کمک سنگ پا، اثر سوختگی فرش را از بین ببرید، به این صورت که شما باید سنگ پا را در جهت افقی و عمودی روی سطح فرش بکشید و قسمت های سوخته را از بین ببرید.

در نهایت به کمک سرکه، قسمت زرد فرش را پاکسازی کنید. البته اگر این روش هم جواب نداد، باید از ترمیم سوختگی فرش در قالیشویی ها کمک بگیرید.

بیشتر بدانید : شستشوی مبلمان در منزل

رفو کردن فرش های سوخته

توجه داشته باشید، در صورتی که شما نتوانید به هیچ یک از روش های گفته شده در بالا، فرش خود را احیا کرده و اثر سوختگی را از بین ببرید، آخرین گزینه پیش روی شما، مراجعه به قالیشویی است. رفوگری فرش سوخته زمانی انجام میشود که بافت فرش به طور کامل از بین رفته باشد و نیاز باشد که به وسیله تعمیرات اساسی، تار و پود فرش مجددا بافته شود.

مطالعه بیشتر :  بهترین روش خشکشویی فرش بعد از قالیشویی!

ترمیم سوختگی فرش در قالیشویی زارع

ترمیم سوختگی فرش در قالیشویی زارع

سوختگی فرش اگر در فرش های ماشینی رخ بدهد و در صورت سطحی بودن سوختگی، میتوان به وسیله هر یک از روش های گفته شده در بالا، به ترمیم قسمت آسیب دیده پرداخت. ولی در صورت نفوذ سوختگی به لایه های عمیق فرش، تنها یک رفوگر متخصص میتواند به بازسازی فرش بپردازد.

از طرفی فرش های دستبافت، به دلیل بافت نازک و ظرافت بالایی که دارند، اگر دچار سوختگی شوند، چه به صورت سطحی و چه به صورت عمیق، تنها یک رفوگر متخصص میتواند از عهده ترمیم آن برآید.

درباره قالیشویی زارع :

قالیشویی زارع در شیراز با بیش از 30 سال سابقه درخشان، یکی از معتبرترین قالیشویی‌ها در جنوب کشور است. این قالیشویی دارای لوح تقدیر سال 88 از اتحادیه فروشندگان فرش دستباف است و به شستشو، تعمیر و مرمت انواع فرش‌های دستباف و ماشینی می‌پردازد.

قالیشویی زارع در شیراز بزرگترین کارخانه قالیشویی در جنوب کشور است و با سیستم شستشو و آبگیری مکانیزه مجهز شده است. این قالیشویی دارای دو خط شستشو است و عضو رسمی اتحادیه فروشندگان فرش دستباف بوده و توسط صنایع و معادن تایید شده است . برای دریافت مشاوره از کارشناسان ما تماس بگیرید.

ما در قالیشویی زارع خدمات مختلفی مانند خاک گیری فرش ، مرمت فرش ، پرداخت قالی ، دارکشی قالی ، شستشوی فرش ماشینی و شستشوی فرش دستباف ارائه می دهد.

 آدرس :

شیراز بلوار نصر شرقی (جاده کفترک سابق) انتهای کوچه 7

09171098983
carpetservicezare @gmail.com

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *